Chiptuning stage 1

U weet vast al dat de meeste moderne auto’s een extreem geavanceerde computer aan boord hebben. Deze computer heet de Electronic Control Unit en kan het beste omschreven worden als het brein van de auto. De belangrijkste zaken van de auto worden allemaal in dit brein geregeld. De ECU heeft ook software chips. Het zijn deze chips die ervoor zorgen dat de motor bijvoorbeeld niet tot de maximale belasting kan gaan. Op deze manier kunnen autofabrikanten garanderen dat hun motoren lang meegaan. Gelukkig is er een manier om deze maximale belasting wel te bereiken! Hierbij wordt de motor van uw auto niet beschadigd.

Hoe werkt chiptuning stage 1

Chiptuning is in Nederland volledig legaal. Wilt u niet perse het maximale uit uw voertuig halen, maar wilt u wel meer vermogen? Dan kiest u voor deze stage. Wij gaan dan voor u aan de slag met het motormanagement. We passen diverse parameters van het systeem aan waarbij wij oog hebben voor de veiligheidsnormen. Wij stellen de brandstof, zuurstof en ontsteking beter op elkaar af waardoor uw motor meer vermogen kan leveren. De vermogenswinst, souplesse en rijplezier wordt gegarandeerd vergroot. Precies waar u naar op zoek bent! U kunt ook kiezen voor Chiptuning stage 1+. Hierbij wordt wederom de software op uw ECU aangepast, maar wordt er nog dieper ingegaan op de mogelijkheden van uw unieke auto. Stage 1+ is echte maatwerk!

chiptuning stage 1
chiptuning stage 1

De voordelen van Chiptuning stage 1

Het vergroten van uw rijplezier staat voorop als u auto gechipt wordt. Het rendement van de motor in uw auto of caravan wordt verhoogd waardoor er meer energie gehaald kan worden uit dezelfde hoeveelheid brandstof. Chiptuning maakt uw auto dus naast sneller ook nog eens zuiniger.

Naast Stage 1 en 1+ van chiptuning kunt ook kiezen voor stage 2 of stage 3. Wij leveren ook andere diensten zoals :

  • DSG Tuning
  • Roetfilter (DPF) verwijderen
  • EGR verwijderen
  • DTC’s verwijderen
  • No Lift Shift
  • Pops and Bangs
  • Vmax (snelheidsbegrenzer) verwijderen/verhogen

Ervaringen met Chiptuning stage 1

Onze klanten zijn uitermate tevreden met de werkzaamheden die wij verrichten. Wij zijn trots op de meer dan honderd positieve reviews die wij op verschillende platformen krijgen. Laat u uw auto chiptunen bij onze garage in Beek, dan weet u zeker dat u met een professioneel en vakkundig team samenwerkt. Heeft u interesse in Chiptuning stage 1? Neem dan contact met ons op.

chiptuning stage 1
chiptuning stage 1

Waarom kiezen onze klanten voor CTS-Chiptuning?

Onze jarenlange ervaringen met het chiptunen van verschillende auto’s heeft ervoor gezorgd dat wij van alle markten thuis zijn. Mercedes, BMW, Audi, wij zien allerlei soorten moderne auto’s voorbij komen. Het waarborgen van een zeer goede kwaliteit in zowel service als werkzaamheden staat bij ons hoog in het vaandel. Dat is ook terug te zien in de vele recensies die wij hebben ontvangen. Wij onderscheiden ons van de concurrent door onze transparante werkwijze, onze snelle service en het geven van eerlijk advies. Gespecialiseerd in het optimaliseren van uw motorvoertuig zullen wij uw auto chiptunen op basis van uw wensen, zodat u met een veilig gevoel weer bij ons weg kunt rijden.

egr

EGR Verwijderen

dtc verwijderen

DTC's verwijderen

Pops and bangs

Pops and Bangs

Car speedometer needle is approaching to the maximum value 300 km/h

Vmax aanpassen

klepsystemen

Uitlaatsystemen

Stel uw vraag of maak een afspraak!