Chiptuning stage 2

Wanneer u een beetje bekend bent met chiptuning zult u weten dat alles via de computer in de auto gebeurd. De Electronic Control Unit, oftewel ECU, kan wordt omschreven als het brein van de auto. In deze ECU worden de belangrijkste zaken van uw auto gereguleerd. Zo zorgen de software chips in de ECU er voor dat de motor van uw auto niet tot de maximale belasting kan gaan. Dit geeft de autofabrikant de mogelijkheid om te garanderen dat hun motoren lang meegaan. Gelukkig is er een manier om deze maximale belasting wel te bereiken! Belangrijk is om te weten dat de motor van uw auto hierdoor geen beschadigingen oploopt.

Hoe werkt chiptuning stage 2?

In Nederland is chiptuning volledig legaal. Met chiptuning stage 2 kunt u het maximale vermogen uit uw auto halen. Deze stage is vergelijkbaar met stage 1+. U kiest voor stage 2 als u een voertuig met motorupgrades heeft. Hiermee bedoelen wij aanpassingen als een turbo of een downpipe. Wij gaan voor u aan de slag met de motormanagement. Deze stage van chiptuning is altijd volledig op maat gemaakt. Het is daarom ook echte maatwerk!  We passen diverse parameters van het systeem aan waarbij wij oog hebben voor de veiligheidsnormen. Wij stellen de brandstof, zuurstof en ontsteking beter op elkaar af waardoor uw motor meer vermogen kan leveren. De vermogenswinst, souplesse en rijplezier wordt gegarandeerd vergroot.

chiptuning stage 2
chiptuning stage 2

De voordelen van chiptuning stage 2

Wij vinden het belangrijk dat u als tevreden klant naar huis gaat. Het vergroten van uw rijplezier staat daarom voorop als u uw auto laat chiptunen bij CTS-Chiptuning. Daarnaast wordt het rendement van de motor in uw auto verhoogd. Hierdoor kan er meer energie gehaald worden uit dezelfde hoeveelheid brandstof. Chiptuning maakt uw auto dus naast sneller ook nog eens zuiniger.

Heeft u een auto zonder aanpassingen? Wellicht is stage 1 dan een betere optie voor u! Of neem eens een kijkje bij stage 3. Wij leveren ook andere diensten zoals :

  • Vmax (snelheidsbegrenzer) verwijderen/verhogen
  • EGR verwijderen
  • DSG Tuning
  • No Lift Shift
  • Roetfilter (DPF) verwijderen
  • DTC’s verwijderen
  • Pops and Bangs

Ervaringen met chiptuning stage 2

De tevredenheid van onze klanten staat bij ons op 1. Daarom zijn wij ook trots op de meer dan honderd positieve reviews die wij op verschillende platformen krijgen. Wij kunnen garanderen dat ons team vakkundig en professioneel is en uw auto dan ook zo zal behandelen. Laat u uw auto chiptunen bij onze garage in Beek, dan weet u zeker dat u goed zit. Heeft u interesse in Chiptuning stage 2? Neem dan contact met ons op.

chiptuning stage 2
chiptuning stage 2

Waarom kiezen onze klanten voor CTS-Chiptuning?

Door de jaren heen hebben wij veel verschillende soorten auto’s gechiptuned. Audi, Mercedes, BMW, wij zijn bekend met alle moderne auto’s en hun kwaliteiten. Het waarborgen van een zeer goede kwaliteit in zowel service als werkzaamheden staat bij ons hoog in het vaandel. Dat is ook terug te zien in de vele recensies die wij hebben mogen ontvangen. Onze snelle service, eerlijk advies en transparante werkwijze onderscheiden ons van onze concurrenten. Gespecialiseerd in het optimaliseren van uw motorvoertuig zullen wij uw auto chiptunen op basis van uw wensen. Zo rijdt u altijd met een veilig gevoel bij ons weg.

egr

EGR Verwijderen

dtc verwijderen

DTC's verwijderen

Pops and bangs

Pops and Bangs

Chiptuning

Vmax aanpassen

klepsystemen

Uitlaatsystemen

Stel uw vraag of maak een afspraak!