Uw voertuig laten chiptunen?

Weten hoeveel u kan winnen met chiptuning?

Wij zijn van alle markten thuis. In onderstaande tool kunt u uw auto terug vinden en ziet u direct hoe veel voordeel u heeft met chiptuning.

Diensten

Enkele veel geboekte diensten van CTS-Chiptuning
CTS 1

Stage 1 Chiptuning

CTS 2

Stage 2 Chiptuning

CTS 3

Stage 3 Chiptuning

dsg tunen

DSG Tuning

dsg

Filter verwijderen

egr

EGR Verwijderen

dtc verwijderen

DTC's verwijderen

Pops and bangs

Pops and Bangs

Car speedometer needle is approaching to the maximum value 300 km/h

Vmax aanpassen

klepsystemen

Uitlaatsystemen

EGR

EGR KLEP UITSCHAKELEN VOOR ALLE VOERTUIGEN

Vanwege nieuwe richtlijnen moet de  uitstoot van voertuigen zoveel mogelijk worden gereduceerd. Ontwikkelingen als roetfilter en EGR kleppen zijn hier voorbeeld van. Echter kent de EGR klep (Exhaust gas recirculation) vele problemen en storingen, dit kan leiden tot zware vervuiling van de EGR klep.

De EGR klep is tegenwoordig standaard bij iedere dieselmotor.

Wanneer de klep vervuild is zal de werking worden beperkt of gereduceerd. Uw motormanagement systeem detecteert deze verandering en zal een signaal geven aan de boordcomputer. Dit zal resulteren in verminder vermogen, een brandend motorlampje en slecht presteren van motor.

Wij kunnen de EGR klep voor u uitschakelen, DE oplossing van veel problemen of een mooi alternatief van dure vervanging!

Vanaf: €199,00

egr

Roetfilter verwijderen


Het roetfilter is geplaatst in de uitlaat met als doel de roetdeeltjes uit de motor op te vangen en deze tijdelijk op te slaan. Na ongeveer 200 tot 600 kilometer zit het roetfilter vol met roet en wordt er een verzoek tot regeneratie doorgegeven. Dit gebeurt veelal zonder dat u hiervan hinder ondervindt.

Wanneer het roetfilter dusdanig vervuild is zal deze niet meer geregenereerd kunnen worden door uw motormanagement en zal er een controle lamp verschijnen op uw dashboard.

U kunt klachten ondervinden zoals:

Wanneer u een van deze problemen ondervindt kunnen wij het roetfilter en de bijbehorende software voor u verwijderen en uitschakelen.

In-en uitbouwen van roetfilter en verwijderen van de roetfilter gerelateerde software :
Vanaf: €449,00
Uitschakelen van roetfiltergerelateerde software
Vanaf: €249,00

Car speedometer needle is approaching to the maximum value 300 km/h

Vmax aanpassen of verwijderen

Veel voertuigen zijn geprogrammeerd met een topsnelheidsbegrenzer, V-Max genoemd. Het verwijderen van de V-max zorgt ervoor dat uw auto zijn topsnelheid kan bereiken en u optimaal uw auto kunt ervaren.

dtc verwijderen

DTC Verwijderen

Wanneer er DTC’s worden verwijderd betekend dit dat er foutcode’s uitgeschakeld worden die er voor zorgen dat uw motorlampje gaat branden. Dit is handig wanneer u onderdelen zoals de EGR-klep of bijvoorbeeld de wervelkleppen wilt verwijderen.

DSG

DSG staat voor Direct Shift Gearbox, dit type versnellingsbak heeft 2 koppelingen waardoor supersnel schakelen mogelijk is. AUDI gebruikt de naam S-tronic voor dit type bak, maar is gelijk aan DSG.

Het aanpassen van de versnellingsbaksoftware kan verschillende redenen hebben:

  • Verwijderen koppelbegrenzing. Dit kan nodig zijn in combinatie met chiptuning zodat de versnellingbak het extra koppel kan verwerken.
  • Het verbeteren van het rijgedrag.

Belangrijk: een DSG tuning is geen oplossing voor een mechanisch probleem of storing in de DSG versnellingsbak. Heeft u problemen met uw DSG bak? Neem dan contact met ons op voor een diagnose.

Vanaf: €249,00 (i.c.m. chiptuning vanaf €149,00)

Pops and bangs

Pops and Bangs

Wil jij dat jouw auto ook luide knallen geeft tijdens het rijden? Wij noemen dit ook wel Pops & Bangs, Crackles, Burble on overrun.

De knallen ontstaan wanneer brandstof ontploft in de uitlaat als het gas wordt losgelaten. De technologie is ontwikkeld om de motor op toeren te houden zodra u geen gas meer geeft. De motor zal veel directer reageren wat prettig is, maar we merken toch dat de meeste mensen pops and bangs toepassen voor het gave geluid!

Vanaf: €249,00 (i.c.m. chiptuning vanaf €149,00)

Automerken

Hierboven heeft u kunnen lezen over alle verschillende diensten die we aanbieden waarmee u vermogenswinst kunt realiseren. Ook heeft u kunnen lezen over het toepassen van pops en bangs voor het gave geluid.

We werken aan veel verschillende automerken. Zo werken we aan de merken: Mercedes, BMWVolvo, Seat, Audi, Volkswagen, Mini, Mazda, Ford en hiernaast kunnen we ook chiptuning uitvoeren voor campers. Per pagina kunt u meer informatie vinden over de mogelijkheden voor ieder merk. Mocht u hierover toch nog vragen hebben mag ualtijd contact met ons opnemen!

Stel uw vraag of maak een afspraak!