Volvo chiptuning

Bent u op zoek naar een sportieve auto? Een nieuwe sportieve auto kan vaak hoog in kosten oplopen. Wanneer u namelijk de garage uitrijdt na de aankoop, is de waarde van de auto vaak al bijna gehalveerd. Dit is dus eigenlijk weggegooid geld als uw vertrouwde Volvo nog goed rijdt. Chiptuning is dan een goede oplossing om uw Volvo de juist upgrade te geven. Via chiptuning krijgt u namelijk meer vermogen en trekkracht tot uw beschikking. Daarnaast zorgt het chiptunen van uw Volvo ook nog voor een mooie brandstof besparing. Heeft u een sportieve Volvo? Dan heeft u helemaal geluk. Het effect van de upgrade is namelijk het grootst op deze modellen. Bij CTS Chiptuning zit u voor deze en nog meer voordelen goed!

Haal meer uit uw Volvo

Maar wat is chiptuning eigenlijk? Dat is een vraag die meerdere mensen zich stellen bij het horen van de term “chiptuning”. Het antwoord op de vraag is een beetje complex. Chiptuning is het scherper afstellen van de motorsoftware. Uw Volvomotor wordt in de fabriek door Volvo gekalibreerd. Hierbij wordt er een flinke marge overgehouden. Deze flinke marge is vaak overbodig. Bij het chiptunen van uw auto stellen wij de motorsoftware beter af. Dit zorgt dan dus voor de winst op het gebied van vermogen en trekkracht. Een bijkomend voordeel hierbij is dus de besparing van de brandstof. Wilt u hier nu ook gebruik van maken? Neem dan contact met ons op via de knop hieronder!

volvo chiptuning
volvo chiptuning

De voordelen van Volvo Chiptuning Limburg

Wanneer u er dus van houdt, om af en toe het gaspedaal eens wat dieper in te kunnen trappen, dan biedt chiptuning de oplossing. Hoe lekker is het om op de snelweg eens lekker te voelen hoe snel uw Volvo echt optrekt? Via chiptuning krijgt u een snellere en zuinigere Volvo terug. Wist u dat zelfs sommige autofabrikanten gebruik maken van chiptuning? Nee? Een van deze fabrikanten is Volvo zelf namelijk. Bij verschillende modellen maken zij onderscheidt tussen bepaalde motortypen. Wat blijkt? In deze modellen ligt dezelfde motor. In de fabriek worden de motoren voor de goedkopere modellen ‘gedowntuned’ (beperkt in hun vermogen). Naast Volvo kunnen wij ook uw Mercedes of Audi chiptunen. Wij hebben namelijk al jaren ervaring met het chiptunen van verschillende merken en modellen.

Volvo laten Chiptunen

U zit bij CTS-Chiptuning helemaal goed. Wij zorgen er namelijk voor dat uw Volvo veilig wordt gechiptuned. De aandacht voor uw Volvo en de liefde voor deze auto staat bij ons centraal. Uw Volvo wordt perfect afgesteld om zo het beste resultaat te behalen. Het mooiste van dit alles is dat u binnen 2 uur al kunt genieten uw eigen ‘nieuwe’ Volvo.

volvo chiptuning
volvo chiptuning

Waarom CTS-Chiptuning?

Zoals al eerder aangegeven hebben wij al jaren ervaring met het chiptunen van diverse merken en modellen. Voor het chiptunen van uw Mercedes, BMW of Audi kunt u ook bij CTS Chiptuning terecht. Bent u nog niet overtuigd? Bekijk dan eens onze recensies op onze Facebookpagina, onze Instagrampagina of gewoon op Google. Een goede service en een hoge klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Dit is dan ook het punt waarop wij ons van onze concurrenten onderscheiden. U kunt ons altijd een bericht sturen en dan zullen wij u helpen met eventuele vragen. Maak nu een afspraak bij CTS Chiptuning en geniet van uw eigen auto in een nieuw sportief jasje!

Stel uw vraag of maak een afspraak!