Chiptuning Tilburg

Een goede chiptuner in Nederland is niet altijd even makkelijk te vinden. Er zijn veel aanbieders door het hele land. U wilt natuurlijk dat uw auto in goede handen is en het proces zo soepel mogelijk verloopt, dat begrijpen wij bij CTS-Chiptuning Tilburg maar al te goed!

Wat is chiptuning?

In het kort: elke auto heeft tegenwoordig een computer. Deze word het ECU oftewel Electronic Control Unit genoemd. Dit is het brein van de auto die onder andere de ingespoten hoeveelheid brandstof en het tijdstip van verbranding regelt. De chips die in de ECU zitten, zijn geladen met software. Vaak zijn deze programma’s geschreven ver binnen de maximale belasting van de desbetreffende automotor. De maximale belastbare ruimte bied dus de mogelijkheid om een vermogenswinst te genereren, zonder dat uw motor onherstelbaar beschadigd raakt. Chiptuning is volledig legaal in Nederland.

chiptuning eindhoven
chiptuning eindhoven

Resultaat

Tijdens het chiptunen worden de zo geheten parameters opnieuw afgestemd. Dit resulteert bij motoren met turbo of een andere vorm van laaddrukverhoging van 20 tot 40% prestatieverbetering, dus koppel (trekkracht) en vermogen (topsnelheid). Bij atmosferische motoren is de winst een 6 à 8%. Hierdoor kan de auto sneller optrekken en wordt de topsnelheid verhoogd. Het tunen van uw auto zorgt vaak ook voor verlaagd brandstofverbruik.

Over CTS-Chiptuning Tilburg

CTS-Chiptuning Tilburg is gespecialiseerd in het optimaliseren van uw motorvoertuig.
Het vermogen van de motor en aandrijflijn neemt toe en het brandstofverbruik wordt verminderd. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan op het gebied van chiptuning, dit resulteert in een uiteenlopende service en een kwalitatief hoogwaardig eindproduct! Wij onderscheiden ons door middel van een transparante werkwijze, eerlijk advies en een snelle service. Hierdoor kunnen wij ook uw voertuig optimaliseren en uw rijplezier en efficiency vergroten.

Enkele diensten van CTS-Chiptuning in Tilburg zijn bijvoorbeeld:

CTS 1

Stage 1 Chiptuning

CTS 2

Stage 2 Chiptuning

CTS 3

Stage 3 Chiptuning

dsg

DSG Tuning

dpf

Roetfilter verwijderen

egr

EGR Verwijderen

dtc verwijderen

DTC's verwijderen

Pops and bangs

Pops and Bangs

Car speedometer needle is approaching to the maximum value 300 km/h

Vmax aanpassen

klepsystemen

Uitlaatsystemen

Bij CTS-Chiptuning Tilburg zijn wij zeer bedreven in het verbeteren van uw motorvoertuig. Als specialist in ons vakgebied hechten wij veel waarde aan service, kwaliteit en klantervaring. Dankzij deze expertise hebben wij ons bereik uit weten te breiden door het hele land. Vandaar dat wij ook chiptuning in Tilburg mogen aanbieden. Naast het tunen van uw voertuig, kunt u bij ons ook terecht voor op maat gemaakte uitlaatsystemen en allerhande diensten die uw rijervaring zullen verbeteren.

Wilt u zelf aan de slag met het optimaliseren van uw wagen? Neem dan een kijkje bij CTS-Performance. Onze webshop bezorgt ook chiptuningproducten in Tilburg!

Stel uw vraag of maak een afspraak!