Klepsysteem uitlaat

Heeft u een sportieve auto of wilt u dat uw auto sportiever klinkt wanneer u langsrijdt? Dan is een klepsysteem uitlaat misschien wel iets voor u! Een klepsysteem uitlaat zorgt ervoor dat uw auto meer geluid kan maken op de momenten dat u dat zou willen. Met één druk op de knop kunt u ervoor zorgen dat uw auto een prachtig geluid maakt. Zo kunt u wanneer u dat ook maar wilt indruk maken. Wij van CTS Chiptuning zijn gespecialiseerd in het maken van een op maat gemaakte klepsysteem uitlaat. Naast dat wij een klepsysteem uitlaat op uw auto kunnen monteren, kunnen wij deze ook zelf ontwerpen en produceren. Doordat dit klepsysteem in verschillende uitvoeringen kan worden gemaakt, is er altijd wel eentje die past op de uitlaat van uw auto.  

Wat is een uitlaat klepsysteem?

Voordat u een uitlaat klepsysteem gaat monteren, is het natuurlijk handig om te weten wat het precies inhoudt. Een uitlaat met een klepsysteem zorgt ervoor dat uw uitlaat meer geluid kan maken. Dit kan op verschillende manieren worden gedaan. Een voorbeeld van een uitlaat klepsysteem is een cut-out systeem. Bij dit systeem wordt er een tussenstuk op de uitlaat gemonteerd. Op dit tussenstuk wordt de klep gemonteerd. Doordat het tussenstuk wordt gemonteerd voor de einddemper, komt er maar een gedeelte van de uitlaatgassen doorheen. Dit zorgt ervoor dat je meer geluid uit de uitlaat zult horen. Met een afstandsbediening zul je dit uitlaat klepsysteem makkelijk kunnen bedienen.  

Een andere vorm van een klepsysteem is een kleppendemper. Deze wordt als het ware verwerkt als hoofddemper. De kleppendemper wordt op de plaats van de einddemper gemonteerd. Hierdoor ontstaan er één ingang en twee uitgangen. Wanneer de klep gesloten is, moeten de uitlaatgassen een omleiding maken naar een andere uitgang. Het gevolg hiervan is dat het geluid wordt gedempt. Wanneer de klep wordt geopend, zal er een harder geluid ontstaan. Ook dit kan op een simpele manier worden gedaan met een afstandsbediening. Heeft u vragen over de werking van een uitlaat klepsysteem? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag.  

klepsysteem
Klepsysteem uitlaat

De voordelen van een klepsysteem uitlaat

Het monteren van een klepsysteem uitlaat brengt een aantal voordelen met zich mee. Allereerst zult u zelf meer controle krijgen over het geluid dat uw uitlaat maakt. Door één druk op de knop kunt u  het geluid van uw auto harder of juist zachter maken. Daarnaast zorgt een klepsysteem uitlaat voor een betere gasrespons. Het gevolg hiervan is dat u sneller van de startplaats afkomt en beter kunt koppelen. Een ander voordeel is dat het zorgt voor een vermogenswinst. Voorbeelden hiervan zijn een bredere diameter en een downpipe die breder is.  

Doordat het geluid van een klepsysteem uitlaat geheel afhankelijk is van uw eigen behoefte, zorgt het voor meer rijcomfort. U hoeft zich dan ook geen enkele zorgen te maken over langere rijafstanden of lastig te bedienen systemen. Het geluid van uw auto wordt simpelweg aangepast door het veranderen van de luchtstromen. Door onze jarenlange ervaring in de automotive branche weten wij precies wat we doen. U kunt dan ook niets anders dan kwaliteit van ons verwachten. Naast dat u bij ons terecht kunt voor een klepsysteem uitlaat, helpen wij u ook graag bij met chiptuning, een rvs uitlaat op maat en nog veel meer. Alle informatie vindt u natuurlijk op onze website. Wilt u ook graag die sportieve, luidruchtige auto waarmee u een indruk kan achterlaten op de momenten dat u dat wilt? Maak dan snel een afspraak! Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden voor een klepsysteem uitlaat. 

Klepsysteem uitlaat kosten

Door de hoogwaardige kwaliteit die wij leveren, is alles wat wij aan uw auto monteren compleet veilig. U bent er dan ook van gegarandeerd dat u met onze klepsysteem door de APK keuring heen komt. Al onze kleppen zijn dan ook voor 99% gasdicht. Het is belangrijk dat wanneer u een APK keuring heeft, u de kleppen gesloten houdt. Zo bent u er wel 100% van gegarandeerd dat uw auto niet wordt afgekeurd en er geen vroegtijdig gas kan verlaten.  

De klepsysteem uitlaat kosten zijn afhankelijk van uw auto en het soort klepsysteem dat daarop past. Wanneer u bij ons komt voor een klepsysteem uitlaat, zullen wij eerst met samenzitten om uw wensen, behoeften en verwachtingen te inventariseren. Aan de hand van de uitkomsten hiervan gaan wij kijken naar uw voertuig. Wij zullen er voor zorgen dat er een klepsysteem uitlaat wordt gemonteerd op de uitlaat die speciaal voor uw auto is ontworpen en geproduceerd. Naast dat wij het belangrijk vinden om hoogwaardige kwaliteit te leveren, vinden wij het ook belangrijk dat wij al onze klanten persoonlijk van dienst kunnen zijn. Klanttevredenheid staat tenslotte niet voor niets bij ons hoog in het vaandel!  

Klepsysteem uitlaat kosten
tuning uitlaat

Klepsysteem in uitlaat maken bij CTS-chiptuning

Als autoliefhebber kunt u eigenlijk niet anders beslissen dan een klepsysteem in uw auto te laten monteren. Er zijn u al talloze automobilisten voorgegaan, dus u kunt en wilt absoluut niet achterblijven. Wilt u er zeker van zijn dat het op een professionele wijze wordt gedaan? Kies dan voor CTS Chiptuning. Wij laten niks aan het toeval over. Bij CTS Chiptuning zult u niet schrikken van hoge klepsysteem uitlaat kosten, maar garanderen we een zorgvuldige tuning en een veilige auto na toevoegen van het klepsysteem.
U kunt u auto dus een flinke upgrade geven door bij ons een klepsysteem in de uitlaat te laten monteren. Maar er zijn nog meer mogelijkheden om uw auto net wat meer karakter en pit te geven. Wat dacht u bijvoorbeeld van het toevoegen van een downpipe of dempervervangers? Uiteraard kunt u bij CTS Chiptuning ook terecht voor het laten tunen van uw auto. Afhankelijk van de staat van uw auto en eerdere tuning, kunt u kiezen voor stage 1, stage 2 of stage 3 chiptuning. Uiteraard hangt de tuning ook af van uw eigen wensen.
Bent u op zoek naar een tuner die een klepsysteem in uw auto kan monteren? Twijfel dan niet langer en maak gebruik van de services van CTS-Chiptuning.

Stel uw vraag of maak een afspraak!

Stuur ons een bericht

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte aanvragen? Laat hier uw bericht achter en wij streven ernaar om uw vraag binnen 2 uur na tevredenheid te beantwoorden.