Een RVS uitlaat van CTS Performance

Verdient uw auto sportiever geluid? Of past de huidige uitstraling van uw uitlaatsysteem niet meer bij uw auto? Kies dan voor een RVS uitlaat van CTS Performance. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, vervaardigen en monteren van RVS uitlaatsystemen. Onze ervaren monteurs lassen diverse uitlaatdelen tot een op maat gemaakt geheel. Zelfs het aanpassen van bumpers aan sportieve sierstukken is geen enkel probleem. Interesse in een RVS uitlaat van CTS Performance? Neem dan vrijblijvend contact op.

Waarom een RVS uitlaat

Uw huidige uitlaatsysteem vervangen door een variant van roestvrij staal is een welverdiende upgrade. Door gebruik te maken van een RVS uitlaat is roest verleden tijd, wij werken immers met kwalitatieve materialen gemaakt van 304RVS staal. Tevens kan het plaatsen van een op maat gemaakt uitlaatsysteem zorgen voor meer vermogen.

Daarnaast zorgt een RVS uitlaat voor een sportiever geluid. Een uitlaat vanuit de fabriek moet immers aan iedereens wensen voldoen. Met een maatwerk RVS uitlaat is dit niet het geval. Door gebruik te maken van precies die uitlaatdelen die u wilt heeft u de touwtjes in eigen handen. Wij gaan samen met u op zoek naar een uitlaatsysteem die bij uw auto past!

uitlaatsystemen cts

Soorten RVS uitlaten

CTS Performance is gespecialiseerd in het plaatsen van elk soort uitlaatsysteem. Het kiezen van een juiste RVS uitlaat kan echter een hele opgave zijn, keuze is er immers genoeg. Daarom adviseren wij u ook graag naar een oplossing passend bij uw behoeftes. Zo kan een uitlaat zorgen voor een stiller geluid, of juist zorgen voor sportieve pops and bangs. Hieronder staan enkele populaire opties beschreven:

rvs middendemper

RVS middendemper

Het vervangen van de middendemper kan meerdere voordelen hebben. Zo kan de middendemper door een sportvariant vervangen worden om een sportiever geluid te verkrijgen. Tevens kan de middendemper door een lowsound variant vervangen worden om het tegenovergestelde effect te verkrijgen. Voor de ultieme groei in vermogen is het zelfs mogelijk de middendemper te vervangen door een recht stuk RVS buis. Hierdoor zal het vermogen toenemen en het geluid sportiever klinken.

RVS einddemper

Het vervangen van de huidige einddemper door een RVS einddemper zorgt voor een sportiever geluid. Hierbij is het mogelijk om dit meteen te combineren met een RVS sierstuk. Hierdoor wordt het geluid én de uitstraling van uw auto verbeterd.

dubbele uitlaat cts
RVS einddemper

Compleet RVS uitlaatsysteem

Voor wie geen genoegen neemt met compromissen is een compleet RVS uitlaatsysteem de enige optie. Door het vervangen van het complete uitlaatsysteem is er écht ruimte voor maatwerk. Er zin talloze mogelijkheden door veel verschillende uitlaatdelen. Laat u adviseren door CTS Performance en laat uzelf verbazen over de groei van vermorgen en geluid van uw auto. Voor de beste prestaties raden wij aan een complete RVS uitlaat te combineren met chiptuning.

Dubbele RVS uitlaat

Door de einddemper de vervangen met een variant met dubbele uitlaatpijpen oogt uw auto meteen een stuk sportiever. Tevens wordt uw bumper aangepast om plek te maken voor twee sierstukken.

rvs uitlaat

Stel uw vraag of maak een afspraak!

downpipe golf 7 gti

Een RVS uitlaatsysteem op maat

Wanneer u kiest voor een RVS uitlaat op maat garandeert u de beste prestaties van uw voertuig. Onze ervaren monteurs passen uw uitlaat exact aan de desbetreffende auto aan. Hierdoor zal de auto meer vermogen verkrijgen, een gewenster geluid krijgen en langer meegaan. Door gebruik te maken van een op maat gemaakte RVS uitlaat wordt de motor namelijk niet beperkt door standaard onderdelen. Een op maat gemaakte uitlaat zal de motor de mogelijkheid bieden optimaal te werken wat ten goede komt van de levensduur.

Waarom CTS Performance

CTS Performance is door jarenlange ervaring in de automotive branche gespecialiseerd in het maken en monteren van RVS uitlaatsystemen. Ongeacht het merk, model of de leeftijd van uw auto. Wij fabriceren een uitlaat naar uw wensen! Samen gaan wij op zoek naar een RVS uitlaat met een passend geluid en gewenste look. Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd door gekwalificeerd en ervaren monteurs en wij werken enkel met roestvrij staal materiaal van de hoogste kwaliteit. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact op.

rvs van cts