Chiptuning stage 3

Dat iedere nieuwe, moderne auto beschikt over een extreem geavanceerde computer is voor u geen nieuws, toch? De Electronic Control Unit, oftewel ECU, is het brein van de auto. De belangrijkste zaken van uw auto worden in de ECU gereguleerd. Een van de onderdelen van de ECU zijn de software chips. Deze chips zorgen er onder andere voor dat de motor van uw auto niet tot de maximale belasting kan gaan. Door dit te doen bouwen autofabrikanten de zekerheid in dat hun motoren lang mee zullen gaan. Er zijn veel auto-eigenaren die liever zouden zien dat de maximale capaciteit uit hun auto wordt gehaald. Bent u ook van mening dat een auto meer moet kunnen dan alleen de basiszaken? Dan bent u bij CTS Chiptuning aan het juiste adres! Wij leveren maatwerk voor uw auto en zorgen er voor dat u tevreden uit onze garage wegrijdt.

Stage 3 Chiptuning, hoe gaan wij te werk?

Bij stage 3 chiptuning gaan wij uit van maatwerk. Iedere auto is anders en daar houden wij rekening mee. Wij kijken bij deze stage naar veel meer dan alleen de afstelling van de brandstof, zuurstof en ontsteking. Wij nemen de ECU van uw auto volledig onder handen. Auto eigenaren die bij ons stage 3 afnemen spreken vol lof over de enorme vermogensboost die wij tewerkstelligen. Deze stage van chiptuning is altijd volledig op maat gemaakt. Het is daarom ook echte maatwerk!  We passen diverse parameters van het systeem aan waarbij wij oog hebben voor de veiligheidsnormen. De boost in vermogen is om naar huis over te schrijven en de souplesse waarmee uw auto zal gaan rijden vergroot het rijplezier aanzienlijk!

chiptuning stage 3
chiptuning stage 3

De voordelen van chiptuning stage 3

Volledige maatwerk leveren, dat is het belangrijkste onderdeel van stage 3. Wij onderzoeken hoe wij het grootste vermogen uit uw unieke auto kunnen halen en passen de ECU volledig naar wens aan. Het vergroten van uw rijplezier staat daarom voorop als u uw auto laat chiptunen bij CTS-Chiptuning. Dankzij onze boost is de rendement van uw auto is nog nooit zo hoog geweest! Is stage 3 misschien nog iets te heftig voor u? Wellicht past stage 1 of stage 2 beter bij uw behoeften. Wij leveren ook andere diensten zoals :

  • Pops and Bangs
  • EGR verwijderen
  • Vmax (snelheidsbegrenzer) verwijderen/verhogen
  • No Lift Shift
  • Roetfilter (DPF) verwijderen
  • DTC’s verwijderen
  • DSG Tuning

Ervaringen met chiptuning stage 3

Het is onze wens dat onze klanten meer dan tevreden wegrijden uit onze garage. De vele tevreden recensies die wij ontvangen hebben laten zien dat wij ons werk goed doen. We proberen zoveel mogelijk auto-eigenaren te helpen met het boosten van hun auto. Ons vakkundige en professionele team staat u graag te woord en weet precies wat zij aan het doen zijn. Dit stralen wij dan ook uit. Laat u uw auto chiptunen bij onze garage in Beek, dan weet u zeker dat u goed zit. Heeft u interesse in chiptuning stage 2? Neem dan contact met ons op.

chiptuning stage 3
egr

EGR Verwijderen

dtc verwijderen

DTC's verwijderen

Pops and bangs

Pops and Bangs

Chiptuning

Vmax aanpassen

klepsystemen

Uitlaatsystemen

Stel uw vraag of maak een afspraak!