Chiptuning Susteren

Het is niet altijd even makkelijk om een goede en betrouwbare chiptuner te vinden in Nederland. Het is van belang dat er zorgvuldig en aandachtig aan uw auto wordt gesleuteld. Bij CTS-Chiptuning Susteren gaan we met veel zorg te werk. Dit ziet u terug in de vakkundigheid van het eindproduct.

Wat is chiptuning?

In elke moderne auto zit een computer aan boord, ook wel de Electronic Control Unit genoemd. Deze ECU is als ware het brein van de auto, die ervoor zorgt dat alle functies goed functioneren en de belangrijke processen soepel verlopen. Er zitten ook software chips in de ECU. Deze zijn standaard geprogrammeerd om binnen een veilige marge van het maximale motorvermogen te werken, zodat de motor nooit zijn volledige potentie benut. Er is dus nog ruimte voor verbetering zonder de motor te beschadigen. We kunnen dit bereiken via chiptuning. Chiptuning is volkomen legaal in Nederland.

chiptuning susteren
chiptuning susteren

Resultaat

Tijdens het chiptunen worden de meetwaarden opnieuw afgesteld, zodat er meer uit uw motor gehaald kan worden. Bij ”normale” atmosferische motoren levert dit een prestatieverbetering van 6 à 8 procent op. Bij turbomotoren kan dit zelfs tot een prestatieverbetering van 20 à 40 procent leiden. Door deze verbetering zal de auto sneller kunnen optrekken en een hogere topsnelheid bereiken. Om dit te behalen moet uw auto minstens een stage 1 chiptuning ondergaan.

Over CTS-Chiptuning Susteren

CTS-Chiptuning Susteren is al jarenlang gespecialiseerd in het optimaliseren van uw autoprestaties. Dankzij onze chiptuning krijgt uw auto meer vermogen, meer koppel én in de meeste gevallen ook nog een lager brandstofverbruik. Wij leveren keer op keer een zorgvuldig nagekeken en hoogwaardig product af aan de klant. Wij onderscheiden ons door transparantie, eerlijkheid, professionaliteit en vakmanschap. Dankzij onze chiptuning krijgt de auto een hogere efficiëntie en zal uw rijplezier verbeterd worden.

Enkele diensten van CTS-Chiptuning in Susteren zijn bijvoorbeeld:

CTS 1

Stage 1 Chiptuning

CTS 2

Stage 2 Chiptuning

CTS 3

Stage 3 Chiptuning

dsg tunen

DSG Tuning

roetfilter

Roetfilter verwijderen

egr

EGR Verwijderen

dtc verwijderen

DTC's verwijderen

Pops and bangs

Pops and Bangs

Car speedometer needle is approaching to the maximum value 300 km/h

Vmax aanpassen

klepsystemen

Uitlaatsystemen

Stel uw vraag of maak een afspraak!