Chiptuning Venray

Een goede en betrouwbare chiptuner vinden kan soms erg lastig zijn. Er zijn namelijk veel chiptuners in Nederland. Uw auto moet natuurlijk op een professionele manier worden behandeld. Bij CTS-Chiptuning Venray zit u dan goed!

Wat is chiptuning?

Bijna elke nieuwe auto heeft tegenwoordig een computer aan boord. Deze computer wordt ook wel de ECU genoemd, oftewel de Electronic Control Unit. De ECU doet al het denkwerk voor de auto. Deze regelt de werking van de sensoren, inspuiting en ontsteking van brandstof. Er zitten ook software chips in de ECU. Deze software is zo ontworpen dat de motor niet maximaal belast wordt. Met chiptuning kan deze maximale belasting verhoogd worden zonder dat de motor schade zal oplopen. Er wordt dus vermogenswinst behaald. Het is in Nederland volkomen legaal om te chiptunen.

chiptuning weert
chiptuning venray

Resultaat

Bij het chiptunen van een motor worden de meetbare waardes opnieuw ingesteld. Dit kan voor 20 à 40 procent aan prestatieverbetering zorgen bij motoren met een turbo. Uw auto heeft dan uiteindelijk meer vermogen en koppel. Dit zorgt voor een hogere topsnelheid én acceleratie. Bij ‘’normale’’ motoren is er een prestatieverbetering van ongeveer 6 tot 8 procent. Het chiptunen zorgt er meestal voor dat uw auto een lager brandstofverbruik krijgt. Bent u geïnteresseerd in nog meer vermogen en koppel, dan moet u stage 2 of stage 3 chiptuning overwegen.

Over CTS-Chiptuning Venray

Bij CTS-Chiptuning Venray werken ervaren vakmensen die gespecialiseerd zijn in het maximaliseren van uw motorprestaties. Zo zal uw auto na het chiptunen een lager brandstofverbruik hebben en een hogere topsnelheid. Door jarenlange ervaring kunnen wij altijd een kwalitatief goed eindproduct leveren en bieden wij verschillende chiptuning services aan. Ons bedrijf onderscheidt zich door professioneel advies, een eerlijke service en een transparante werkwijze. Hierdoor lukt het ons om constant een hoogwaardig eindproduct te leveren en de klant tevreden te stellen.

Enkele diensten van CTS-Chiptuning in Venray zijn bijvoorbeeld:

CTS 1

Stage 1 Chiptuning

CTS 2

Stage 2 Chiptuning

CTS 3

Stage 3 Chiptuning

dsg tunen

DSG Tuning

roetfilter

Roetfilter verwijderen

egr

EGR Verwijderen

dtc verwijderen

DTC's verwijderen

Pops and bangs

Pops and Bangs

Car speedometer needle is approaching to the maximum value 300 km/h

Vmax aanpassen

klepsystemen

Uitlaatsystemen

Stel uw vraag of maak een afspraak!