Downpipe monteren voor sportmodellen auto’s

Bij CTS Chiptuning hebben wij verschillende soorten downpipes verkrijgbaar voor diversen sport modellen. Onder andere de downpipes voor Volkswagen auto’s zijn zeer populair, maar ook voor Ford hebben wij verschillende downpipes verkrijgbaar. Op deze pagina vind je een overzicht van de downpipes met meer informatie.

Verdient uw auto sportiever geluid? Of past de huidige uitstraling van uw uitlaatsysteem niet meer bij uw auto? Kies dan voor een RVS uitlaat van CTS Performance. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, vervaardigen en monteren van RVS uitlaatsystemen. Onze ervaren monteurs lassen diverse uitlaatdelen tot een op maat gemaakt geheel. Zelfs het aanpassen van bumpers aan sportieve sierstukken is geen enkel probleem. Interesse in een RVS uitlaat van CTS Performance? Neem dan vrijblijvend contact op.

Volkswagen downpipe

De Golf GTI is de sportversie van de Volkswagen Golf. Deze opgevoerde versie van de klassieke Volkswagen Golf bevat meer koppel & meer vermogen. Bovendien is de auto voorzien van een sportief karakter en is de auto zeer populair bij chiptunen. Een van de meest populaire aanpassingen aan een Golf is het plaatsen van een downpipe. Dit wordt al gedaan vanaf de eerste generatie GTI, werd zeer populair bij de Volkswagen Golf 4 GTI  en is bij de nieuwere modellen nog steeds zeer populair.

downpipe golf 7 gti

Een Golf 7 GTI downpipe plaatsen

De Golf 7 GTI is de een na nieuwste GTI serie van Volkswagen. Dit model is zeer populair en wordt vooral gekenmerkt door minder gewicht, een ruimer interieur en een uitgebreide boordcomputer. De Golf 7 GTI is standaard uitgerust met een touchscreen en media center, waarmee entertainment voor alle passagiers behaald wordt. Standaard heeft een Golf 7 GTI al veel vermogen, maar met een speciale downpipe voor de Golf 7 GTI wordt dit alleen maar meer. De Golf 7 GTI downpipe zal zorgen voor een grotere uitlaat waardoor er meer lucht doorheen kan. Deze nieuwe Golf 7 GTI downpipe zal zorgen dat de auto betere prestaties levert. In onze webshop kunt u deze Golf 7 GTI downpipe vinden en vervolgens op uw Golf monteren. Wilt u dit liever niet zelf doen? Dan kunnen wij dit voor u doen tijdens een chiptuning stage 2.

golf 7 gti downpipe

Een downpipe voor uw Golf 7.5 GTI performance

In 2016 heeft de Golf 7 GTI een kleine facelift gekregen. Dit gemodificeerde model van de Golf 7 staat nu bekend als de Golf 7.5 GTI performance. Deze geüpgradede versie bevat meer vermogen na kleine aanpassingen aan het interieur en de carrosserie. Net zoals de Golf 7 GTI is ook de 7.5 GTI performance zeer geschikt voor het plaatsen van een downpipe.

Downpipe voor Ford tuning

Naast het tunen van Volkswagen auto’s doen wij ook Ford auto’s tunen. Ook een Ford kunnen wij voorzien van een downpipe op maat, die zorgt voor een algehele verbetering van de performance. Ook bij Ford Fiesta kan onze downpipe u helpen of kunnen wij u helpen met Ford Fiesta tuning.

Uitlaat op maat
ford fiesta tuning

Ford Fiesta mk7 tuning

Een van de bekendere varianten van Ford tuning is de Ford Fiesta MK7 tuning. Dit model is al de zevende generatie van de Ford Fiesta modellen en heeft net zoals de voorgaande generaties een ST variant. Deze sportieve variant heeft een maximaal vermogen van 200 pk. Met een topsnelheid van 232/km u is dit een zeer snelle en sportieve variant van de Ford Fiesta. Het aanbrengen van een downpipe of andere Ford Fiesta MK7 tuning, zal zorgen voor een nog betere performance. Uw motor zal beter presteren en de turbo zal ook effectiever presteren.

Professioneel een downpipe plaatsen voor uw GTI of MK7

Wilt u gebruik maken van de voordelen van een downpipe voor uwGTI of MK7? Dan kunnen de ervaren monteurs jou helpen. Zij hebben jarenlange ervaring binnen de automotive branche. Zij zijn vooral gespecialiseerd in het monteren van verschillende soorten RVS downpipes en verschillende chiptuning aanpassingen. Na onze service , zal jij kunnen genieten van indrukwekkende prestaties en een sportief geluid. Heeft u interesse gekregen in onze downpipe of chiptuning service? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

uitlaatsystemen cts

Stel uw vraag of maak een afspraak!