Mercedes chiptuning

Door het chiptunen van uw auto kunt u sneller optrekken en wordt de topsnelheid verhoogd. Verder zal het brandstofverbruik relatief verminderen en geniet u van meer rijplezier. Dit zijn enkele voorbeelden van de voordelen die chiptunen biedt. Chiptuning wil zeggen dat de bestaande motormanagement software wordt geoptimaliseerd. Ook voor uw Mercedes is dit mogelijk. Ziet u dit ook wel zitten? Chiptuning op maat voor uw Mercedes kunt u laten doen bij CTS-Chiptuning.

Geef jouw mercedes meer vermogen door chiptuning

De maximale belasting van de automotor van uw Mercedes biedt meestal de ruimte om vermogenswinst te genereren. Zonder dat uw motor beschadigd raakt kunt u de programma’s die ver binnen de maximale belasting van de automotor zijn ingesteld tunen om meer vermogen te krijgen. Dit heet dan chiptunen. Het chiptunen van uw Mercedes is legaal in Nederland en kan verzorgd worden door CTS-chiptuning. Wilt u weten hoeveel u kunt winnen met het chiptunen van uw Mercedes? Gebruik dan de tool en zie hoeveel voordeel u heeft.

mercedes chiptuning
mercedes chiptuning

Voordelen Mercedes chiptunen

Wanneer u uw Mercedes laat chiptunen geniet u van meer rijplezier en efficiency. Wij verhogen het rendement van de motor. Hierdoor zullen er meer kilometers uit dezelfde hoeveelheid brandstof gehaald worden. Na het chiptunen van uw Mercedes zult u dus zuiniger en sneller rijden. Naast het chiptunen van Mercedes auto’s verzorgen wij ook chiptuning voor onder andere BMW’s en Audi’s. Dit doen wij in verschillende vormen, met elke vorm zo zijn eigen voordeel en vermogenswinst.

Laat uw Mercedes chiptunen door CTS-Chiptuning

Wilt u uw Mercedes extra vermogen geven door te chiptunen? Dan bent u bij CTS-Chiptuning aan het juiste adres! Wij geven jouw Mercedes auto net dat beetje extra. CTS-Chiptuning is gevestigd in Beek (Limburg). Het chiptunen van uw auto kost ongeveer 1,5 a 2 uur tijd. U kunt dus snel weer de weg op.

mercedes chiptuning
mercedes chiptuning

Waarom CTS-Chiptuning?

Wij van CTS-Chiptuning hebben al jarenlange ervaring met het chiptunen van verschillende auto’s. Zo ook auto’s van het merk Mercedes. Goede service en levering van kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij onderscheiden ons van de concurrent door onze transparante werkwijze, onze snelle service en het geven van eerlijk advies. Gespecialiseerd in het optimaliseren van uw motorvoertuig zullen wij uw Mercedes chiptunen op basis van uw wensen, zodat u met een veilig gevoel weer bij ons weg kunt rijden. Maak snel een afspraak of stuur ons een bericht.

Stel uw vraag of maak een afspraak!