BMW chiptuning

U kunt ervoor kiezen om uw auto te voorzien van meer vermogen en trekkracht. Dit proces heet chiptuning. Tijdens het proces wordt de software van de motor geoptimaliseerd. Chiptuning komt veel voor bij auto’s die wat sportiever zijn uitgerust, zoals BMW’ s. Behalve dat chiptuning de prestaties van uw auto verbeterd, vermindert het ook uw brandstofverbruik. Dit zijn slechts enkele voordelen van chiptuning. Interesse? Chiptuning op maat voor uw BMW kunt u overlaten aan CTS-Chiptuning!

Meer halen uit uw BMW

De motor die in uw BMW zit biedt ruimte voor vermogenswinst. Elke motor heeft ingebouwde software die door de fabriek is ingesteld. Wanneer u ervoor kiest uw BMW te laten chippen, dan wordt deze software opnieuw geïnstalleerd. Zo halen we meer uit uw BMW. Chiptuning is niet schadelijk voor de motor van uw auto en is bovendien legaal in Nederland. Op zoek naar meer PK’s en meer newtonmeterkoppel voor uw BMW, dan bent u bij CTS-Chiptuning aan het juiste adres. Benieuwd naar wat CTS-Chiptuning voor uw auto kan betekenen? Gebruik de tool op onze website!

bmw chiptuning
bmw chiptuning

Voordelen BMW chiptunen

Wanneer u besluit uw BMW te laten chiptunen geniet u meer van uw auto. Het rendement van de motor van uw BMW wordt verhoogd. Er wordt meer energie uit dezelfde hoeveelheid brandstof gehaald. Dit bevorderd het rijplezier én de efficiency. Conclusie: na het chiptunen van uw BMW rijdt deze sneller en zuiniger. Behalve BMW’s chippen wij ook andere automerken waaronder modellen van Audi, Volvo, Seat en Mercedes. Elk model is anders en heeft dan ook een eigen vermogenswinst.

Uw BMW laten chippen door CTS-Chiptuning

Bent u aan het overwegen om uw BMW te laten chippen, dan kan CTS-Chiptuning u volledig ontzorgen. Wij geven net dat beetje extra aan uw auto. CTS-Chiptuning is gevestigd in Beek te Limburg. Kom gerust langs of maak een afspraak! Het chippen van uw auto duurt niet lang, zo’n 1,5 tot 2 uur. U kunt dus zo weer de weg op.

bmw chiptuning
bmw chiptuning

Waarom kiezen voor CTS-Chiptuning?

CTS-Chiptuning heeft al jaren ervaring met het chippen van verschillende soorten auto’s, waaronder BMW’ s . Dit doen wij met volle passie. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en een goede service. Wat ons onderscheidt van de concurrentie is dat wij altijd transparant zijn tegenover onze klanten. We geven eerlijk advies en doen er alles aan om het beste resultaat te behalen. Het chiptunen van uw BMW wordt volledig uitgevoerd aan de hand van uw wensen en behoeftes. Zo rijdt u altijd met een veilig gevoel weg. Maak uw afspraak of stuur ons een bericht.

Stel uw vraag of maak een afspraak!