Chiptuning Kerkrade

Zoekt u een professionele, betrouwbare en eerlijke chiptuner in Nederland? Dan bent u bij CTS-Chiptuning Kerkrade aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat jouw auto met alle zorg behandelt wordt. Kom snel eens langs voor advies op maat!

Wat is chiptuning?

Tegenwoordig hebben de meeste auto’s een geavanceerde computer aan boord. Dit computersysteem wordt ook wel de Electronic Control Unit genoemd, kortweg ECU. De ECU is als het ware de brein van een auto. Deze regelt belangrijke zaken zoals de brandstofontsteking en zorgt ervoor dat de sensoren optimaal functioneren. In de ECU zitten ook software chips. De software zorgt ervoor dat de motor niet tot de maximale belasting kan gaan. Dit hebben autofabrikanten zo ingesteld zodat ze er zeker van zijn dat hun motor lang heel blijft. Met Chiptuning kunt u deze maximale belasting echter wel bereiken, ook zonder de motor te beschadigen. Het doel is om vermogenswinst te behalen. In Nederland is het legaal om uw auto te chiptunen.

chiptuning weert
Chiptuning kerkrade

Resultaat

Chiptuning zorgt ervoor dat meetbare waardes van de ECU opnieuw worden ingesteld. Bij ‘’normale’’ atmosferische motoren kan dit tot een voordeel leiden van 6 à 8 procent. Bij turbomotoren kan de leidt dit zelfs tot een prestatieverbetering tussen de 20 en 40 procent. Door te chiptunen verhoogt u uiteindelijk het motorvermogen en de koppel, oftewel trekkracht. Een extra bijkomend voordeel is dat chiptunen vaak leidt tot een lager brandstofverbruik. De effecten zijn voor elk soort auto hetzelfde, of u nu uw SEAT, Volvo of Nissan laat chippen

Over CTS-Chiptuning Kerkrade

Bij CTS-Chiptuning Kerkrade zijn we al jarenlang gespecialiseerd in het chiptunen van auto’s. Na het chiptunen zal jouw motorvermogen zijn toegenomen en het brandstofverbruik lager worden. Wij leveren altijd een kwalitatief goed eindproduct af aan de klant. Ook bieden we tegenwoordig verschillende chiptuning diensten aan zoals Pops and Bangs en het uitschakelen van een EGR klep. Wij onderscheiden ons door professioneel vakmanschap, een eerlijk advies en een snelle, goedlopende service.

 

Enkele diensten van CTS-Chiptuning in Kerkrade zijn bijvoorbeeld:

cts

Stage 1 Chiptuning

cts

Stage 2 Chiptuning

cts

Stage 3 Chiptuning

Chiptuning

DSG Tuning

Uitlaat

Roetfilter verwijderen

egr

EGR Verwijderen

dtc verwijderen

DTC's verwijderen

Pops and bangs

Pops and Bangs

Chiptuning

Vmax aanpassen

klepsystemen

Uitlaatsystemen

Stel uw vraag of maak een afspraak!