Seat chiptuning

Voldoet uw auto aan de wensen wat betreft comfort, maar mist u toch nog een beetje vermogen? Kom dan langs bij CTS Chiptuning om uw auto te laten chippen. Bij chiptuning wordt namelijk meer uit de motor van uw auto gehaald. Dit zorgt ervoor dat uw auto meer koppel en meer vermogen krijgt. Naast prestatieverbetering maakt het uw auto ook nog eens zuiniger. Dit is een ander voordeel van chiptuning, maar er is meer. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw SEAT, dan bent uw bij CTS Chiptuning aan het juiste adres.

Chiptuning van Seat motoren

Uw SEAT motor is in de fabriek afgesteld. Deze is zo afgesteld dat er nog wat ruimte over blijft voor verbetering. Deze afstelling is gedaan aan de hand van software die tegenwoordig in elke auto is ingebouwd. De naam van deze software is het motormanagementsysteem. Dit systeem wordt door ons scherper afgesteld tijdens het chiptunen. Dit zorgt er dan voor dat de motor vloeiender en beter loopt. Dit is niet schadelijk voor de motor. Daarnaast is het ook legaal in Nederland om een auto te chiptunen. Bent u op zoek naar meer power voor u auto, dan helpt CTS Chiptuning u graag. Wilt u nu weten welke mogelijkheden er zijn voor uw SEAT? Maak dan gebruik van de tool op onze website.

seat chiptuning
seat chiptuning

Voordelen van uw Seat chiptunen in Limburg

Wanneer u kiest voor het chiptunen van uw SEAT, dan zal uw auto beter gaan lopen. Het rendement wordt verhoogt. Dit zorgt ervoor dat de motor meer energie uit de brandstof haalt. Het gevolg hiervan is dat het brandstofverbruik omlaag gaat. Uw auto wordt onder de streep sneller en zuiniger. Daarnaast is het ook veiliger voor de bestuurder van de auto. Doordat er meer vermogen kan worden gebruikt is het inhalen op snelweg een stuk gemakkelijker en velliger. Naast SEAT chiptunen wij ook andere merken zoals BMW en Mercedes.

Een SEAT Chiptunen bij CTS-Chiptuning

Als u uw SEAT bij ons laat chiptunen dan bent u verzekerd van kwaliteit en goede service. Onze goede reviews laten zien dat wij dit ook kunnen nakomen. CTS-Chiptuning is gevestigd in Beek te Limburg. Het chiptunen van een auto kost normaal gesproken 1,5 tot 2 uur. Daarna kunt u meteen genieten van die extra snelheid. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken.

seat chiptuning
seat chiptuning

Waarom CTS-Chiptuning?

Ten eerste hebben wij al jaren ervaring met het chiptunen van allerlei auto’s. Dit zorgt ervoor dat wij gespecialiseerd zijn en precies weten wat we doen. Wij voeren ons werk dan ook uit met een grote passie voor het vak. Transparantie is het woord waar wij ons mee onderscheiden van onze concurrenten. Glashelder en resultaatgericht: daar staan wij voor! Aan de hand van de wensen en behoeftes van onze klanten leveren wij maatwerk.

Stel uw vraag of maak een afspraak!