Chiptuning Landgraaf

In Nederland zijn er veel chiptuners te vinden. Maar de juiste vinden is niet altijd even makkelijk. U wilt natuurlijk dat er professioneel en zorgvuldig met uw auto wordt omgegaan. Voor een kwalitatief goed eindresultaat bent u bij CTS-Chiptuning Landgraaf aan het juiste adres.

Wat is chiptuning?

Tegenwoordig beschikt elke auto over een boordcomputer. Deze computer wordt ook wel de Electronic Control Unit genoemd, kortweg ECU. De ECU is het brein van de auto die verschillende processen regelt. Denk hierbij aan de verbranding en inspuiting van brandstof. De ECU bevat software chips die zó geprogrammeerd zijn dat ze binnenin de maximale belasting van de automotor opereren. Er is hier dus nog ruimte om meer vermogen te genereren. Dit kan via chiptuning zonder dat de motor beschadigt raakt. Het is in Nederland legaal om uw auto te laten chiptunen. Chiptuning komt veel voor bij auto’s van merken als Volvo, Audi en Volkswagen.

chiptuning landgraaf
chiptuning landgraaf

Resultaat

Als u uw auto laat chiptunen dan worden de variabele meetwaarden opnieuw ingesteld. Dit zorgt ervoor dat er bij atmosferische motoren een prestatiewinst van 6 tot 8 procent wordt geboekt. Bij turbomotoren is dit zelfs 20 tot 40 procent winst. Na het chiptunen zal de motor meer koppel en vermogen produceren. Dit leidt tot een hogere topsnelheid en meer trekkracht. Het chiptunen zorgt vaak ook voor een lager brandstofverbruik.

Over CTS-Chiptuning Landgraaf

CTS-Chiptuning Landgraaf is gespecialiseerd in het chiptunen van auto’s. Wij zorgen ervoor dat de motor van uw auto meer vermogen en een lager brandstofverbruik krijgt. Door jarenlange ervaring weten onze vakmensen altijd een kwalitatief goed eindproduct te leveren. Ons bedrijf onderscheidt zich door eerlijk advies te geven, transparant te werken en een professionele noch snelle service te leveren. Na de chiptuning zal uw rijplezier verbeteren en kunt u meer uit uw auto halen dan voorheen.

Enkele diensten van CTS-Chiptuning in Landgraaf zijn bijvoorbeeld:

CTS 1

Stage 1 Chiptuning

CTS 2

Stage 2 Chiptuning

CTS 3

Stage 3 Chiptuning

dsg tunen

DSG Tuning

roetfilter

Roetfilter verwijderen

egr

EGR Verwijderen

dtc verwijderen

DTC's verwijderen

Pops and bangs

Pops and Bangs

Car speedometer needle is approaching to the maximum value 300 km/h

Vmax aanpassen

klepsystemen

Uitlaatsystemen

Stel uw vraag of maak een afspraak!