Audi chiptuning

Wanneer u op zoek bent naar meer vermogen en trekkracht voor uw Audi, dan kunt u chiptuning overwegen. Er wordt als het ware meer uit de motor van uw auto gehaald. Chiptuning wordt veel gedaan bij sportievere auto’s. Het verbeterd niet alleen de prestaties van uw auto, maar zorgt er ook voor dat uw brandstofverbruik wordt verminderd. Dit zijn slechts enkele voordelen die chiptuning te bieden heeft. Lijkt u dit wat, dan kunt u het chippen van uw Audi overlaten aan CTS-Chiptuning.

Haal meer uit uw Audi motor

Bijna elke automotor biedt ruimte voor vermogenswinst. In de motor van de auto zit namelijk software die erin is gezet door de fabrikant. Wanneer uw auto wordt gechipt wordt deze software opnieuw ingesteld. Op deze manier haalt u meer uit de motor van uw Audi. Chiptuning brengt geen schade toe aan de motor of de auto zelf. Bovendien is het volkomen legaal in Nederland. Wilt u meer PK’s en koppel uit uw motor halen, dan bent u bij CTS-Chiptuning aan het juiste adres. Bent u benieuwd naar wat chiptuning voor uw auto kan doen? Maak dan gebruik van onze handige tool!

audi chiptuning
audi chiptuning

Voordelen Audi chiptunen

Heeft u besloten om uw Audi te laten chippen, dan wordt het rendement van de auto verhoogd. Dit houdt in dat er meer gedaan wordt met dezelfde hoeveelheid brandstof. Uw auto krijgt meer energie. Het chiptunen van uw auto zorgt ervoor dat deze sneller en zuiniger wordt. Dit heeft een positief effect op het rijplezier en de efficiency. We chippen niet alleen Audi’s, maar ook auto’s van bekende merken als Mercedes, Volvo, Seat en BMW.

Uw Audi laten chippen door CTS-Chiptuning

Overweegt u om uw Audi te laten chiptunen, dan zit u bij CTS-Chiptuning goed. Wij gaan net dat beetje verder voor u en uw auto. Wij zijn gevestigd in Beek in Limburg. Via onze website maakt u eenvoudig een afspraak. Chiptuning duurt meestal niet lang, zo’n 1,5 tot 2 uur. U kunt dus binnen een mum van tijd weer de weg op!

audi chiptuning
audi chiptuning

Waarom kiezen voor CTS-Chiptuning?

Het personeel van CTS-Chiptuning zit al jaren in het vak. Wij hebben veel ervaring met chiptunen en alles daar om heen. We verrichten ons werk met volle passie. Goede service en hoge kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Door altijd transparant te blijven tegenover onze klanten onderscheiden we ons van de concurrentie. Helder advies en het beste resultaat, daar gaan wij voor. Wij chippen uw Audi volledig aan de hand van uw wensen en behoeften. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Maak een afspraak of stuur een bericht.

Stel uw vraag of maak een afspraak!