Volvo chiptuning

Wilt u graag meer vermogen en trekkracht halen uit uw auto? Dat kan! Chiptuning kan u hierbij helpen. Tijdens het chippen van uw auto wordt de software van de motor beter afgesteld. Dit zorgt er dan voor dat uw Volvo meer vermogen en trekkracht krijgt. Met name de sportievere modellen van Volvo krijgen bij chiptuning een grote upgrade. Wanneer uw auto wordt gechipt is dit niet alleen gunstig voor de prestaties van de auto. Het brandstofverbruik wordt namelijk ook verminderd. Dit zijn pas enkele voordelen van chiptuning. Heeft u interesse? Voor Volvo chiptuning bent u bij CTS-Chiptuning aan het juiste adres.

Haal meer uit uw Volvo

Bijna elke automotor biedt ruimte voor verbetering in prestaties. Dit wordt ook wel vermogenswinst genoemd. Uw Volvo is namelijk in de fabriek uitgerust met motorsoftware. Als u kiest voor chiptuning, dan wordt deze software opnieuw gekalibreerd. Door deze kalibratie goed uit te voeren halen wij meer uit uw Volvo. Ter geruststelling: chiptuning is niet schadelijk voor uw motor en bovendien volledig legaal in Nederland. Als u graag meer power wilt hebben wanneer u op het gaspedaal trapt, dan bent u bij CTS-Chiptuning aan het juiste adres.

volvo chiptuning
volvo chiptuning

De voordelen van Volvo Chiptuning Limburg

Als u kiest voor het chiptunen van uw Volvo, dan kunt u meer uit uw auto halen zonder een nieuwe auto te kopen. De PK’s en de koppel van uw Volvo worden verhoogd. Dit zorgt ervoor dat u veiliger kunt inhalen met meer vermogen op de snelweg. De auto trekt namelijk beter op, ook in de hogere versnellingen. Bovendien wordt er meer energie gehaald uit de huidige brandstof. Onderaan de streep heeft u na het chiptunen dus een snellere en zuinigere auto. Naast Volvo hebben wij ook ervaring met het chiptunen van merken als Mercedes en Audi. Elke auto heeft zo zijn eigen kenmerken, hier passen wij onze werkwijze op aan.

Volvo laten Chiptunen

Bij CTS-Chiptuning ontzorgen wij u volledig. Zo kunt u  veilig uw Volvo laten chiptunen bij ons. Wij geven uw auto de nodige aandacht waardoor het resultaat wordt geoptimaliseerd. Zo kunt u zo snel mogelijk weer veilig de weg op. Wij zijn gevestigd in Beek te Limburg. Wij zijn gemiddeld tussen de 1,5 tot 2 uur bezig met het chiptunen van uw Volvo.

volvo chiptuning
volvo chiptuning

Waarom CTS-Chiptuning?

Wij van CTS-Chiptuning hebben al jarenlang ervaring met het chiptunen van auto’s. Van Audi tot BMW en van Mercedes tot Volvo, het kan allemaal bij CTS-Chiptuning. Wij doen er natuurlijk alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Benieuwd wat onze klanten van de diensten vinden? Bekijk dan de recensies op onze verschillende kanalen. Wij staan voor goede service en leveren altijd kwaliteit. Een transparante werkwijze zorgt ervoor dat wij ons onderscheiden van de concurrentie. Bij CTS-Chiptuning staan uw wensen en behoeftes centraal. Zo kunt u uiteindelijk genieten van uw eigen auto in een nieuw sportief jasje. U kunt eenvoudig een afspraak maken of ons een bericht sturen.

Stel uw vraag of maak een afspraak!