Chiptuning Weert

Door heel Nederland zitten veel aanbieders van chiptuning, daardoor is het vinden van een goede chiptuner niet altijd even makkelijk. U wilt natuurlijk dat uw auto in goede handen is en het proces zo soepel mogelijk verloopt, dat begrijpen wij bij CTS-Chiptuning Weert maar al te goed!

Wat is chiptuning?

Elke auto heeft tegenwoordig een computer. Deze word het ECU (Electronic Control Unit) genoemd. Dit is als het ware het brein van de auto die onder andere het tijdstip van verbranding regelt en de hoeveelheid ingespoten brandstof. De chips die in de ECU zitten zijn geladen met software. Vaak zijn deze programma’s geschreven ver binnen de maximale belasting van de desbetreffende automotor. De maximale belastbare ruimte bied dus de mogelijkheid om een vermogenswinst te genereren, zonder dat uw motor beschadigd raakt en niet meer te herstellen is .In Nederland is chiptuning volledig legaal.

chiptuning weert
Chiptuning weert

Resultaat

De zogeheten parameters worden tijdens het chiptunen opnieuw afgesteld. Bij motoren met een turbo of een andere vorm van laaddrukvermogen zorgt dit voor een prestatie verbetering van 20 tot 40 procent. Dit zorgt ervoor dat de auto sneller optrekt. Ook verhoogt u hiermee de topsnelheid. Het tunen van uw auto zorgt in veel gevallen ook voor een verlaging van het brandstofverbruik. Chiptuning bestaat uit een aantal verschillende werkzaamheden waarvan de stages de bekendste zijn. Zo heeft u stage 1, stage 2 en stage 3.

Over CTS-Chiptuning Weert

CTS-Chiptuning Weert is gespecialiseerd in het optimaliseren van uw motorvoertuig. Wij zorgen ervoor dat het brandstofverbruik vermindert en het vermogen van de motor en aandrijflijn toe neemt. Wij kunnen u garantie bieden op een hoogwaardig eindproduct. Dit hebben wij te danken aan onze ervaring die wij door de jaren heen hebben opgebouwd. Ons eerlijke advies, snelle service en transparante werkwijze zorgt ervoor dat we ons kunnen onderscheiden van de rest. Wij verzekeren u dat we uw rijplezier en kunnen vergroten door uw voertuig efficiënt én professioneel te optimaliseren. Naast Weert kunt u ons ook vinden in Roermond, Landgraaf, Veldhoven en Waalre.

Enkele diensten van CTS-Chiptuning in Weert zijn bijvoorbeeld:

cts

Stage 1 Chiptuning

cts

Stage 2 Chiptuning

cts

Stage 3 Chiptuning

Chiptuning

DSG Tuning

Uitlaat

Roetfilter verwijderen

egr

EGR Verwijderen

dtc verwijderen

DTC's verwijderen

Pops and bangs

Pops and Bangs

Chiptuning

Vmax aanpassen

klepsystemen

Uitlaatsystemen

Stel uw vraag of maak een afspraak!